Nu er sæsonen for at give! Julen nærmer sig, og vi står over for vanskeligheden ved at vælge en perfekt Julegave. Denne udfordring er ikke kun begrænset til de festlige vintermåneder. Har du nogensinde skullet tænke længe over en fødselsdagsgave til en god ven? Du er ikke den eneste person, der har surfet på internettet i evigheder på jagt efter den ideelle gave. Vi tænker på gaver året rundt. Fødselsdage, jubilæer, fejre at ambitiøst mål, nybagte forældre eller blot forblive loyal over for din virksomhed. Man står ofte i situationen at skulle give gaver. Vi er her for at hjælpe!

Det er vores opgave at holde os opdateret med de seneste trends i gavebranchen. En af de bedste måder at gøre det på er at besøge messer. Vores franske team var til stede ved Affaire De Cadeaux i Paris. Arrangementet fandt sted den 23., 24. og 25. November i det smukke Paris og var spækket med massiv inspiration. Vi fremviste de mest populære trends i Frankrig.

 
 
Fremstillet i Frankrig

Det må være den største trend inde for reklamegaver i Frankrig: lokalt producerede produkter. I 2019 hævdede 67 % af den franske befolkning at fokusere mere på ansvarligt forbrug. Antallet stiger vert år. Dette inkluderer at tage bæredygtige beslutninger i deres købsadfærd, såsom at vælge lokale leverandører. At støtte små virksomheder, men også at reducere emissioner, fordi produktet ikke behøver at rejse hele kloden rundt, er en fantastisk måde at støtte vores planets sundhed på. Franskmændene indså allerede, at 'at gå lokalt' ikke betyder mindre produktvalg. Fra gaveæsker fyldte med lokale produkter til produkter pakket ind i regionalt produceret emballage. Udforsk mulighederne uden at skulle krydse grænser!

Kvalitets råvarer

Nogle tænker på gode vine, fantastiske oste og selvfølgelig délicieux-croissants, når de tænker på Frankrig. Det franske køkken er verdensberømt og med god grund. Affaire De Cadeaux var spækket med leverandører, der tilbød madgaver af høj kvalitet. Fra luksus champagner og whiskyer til gaveæsker fyldt med små lokalt producerede delikatesser. Fransk gastronomi kan også nydes uden for parisiske bistroer. Vis din udsøgte smag med en gave til madelskere.

Produceret med kærlighed

Bæredygtighed er blevet et stort emne i mange afdelinger. Det er ingen overraskelse, at denne tendens også påvirker den franske reklamebranche. Hos Affaire De Cadeaux så vi tonsvis af produkter fremstillet på en økologisk måde. Bambus, gamle bannere, genbrugsplastik, sukkerrør og meget mere. Man bliver overrasket, når man bemærker stande med produkter lavet af plastik. Brug af bæredygtige materialer til produkter er ikke lig med et fald i designkvalitet. Moderigtige tasker, moderne boligindretning og flotte kontorartikler. Vi er glade for at se, at der for alle typer produkter findes en bæredygtig løsning.

Bliv opdateret!

Ved at tilmelde dig vores Compacon-kundeliste.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Contact

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Abonner og få de seneste nyheder, tips og trends indenfor promotional products.

×