Få alt under kontrol med din egen webshop-løsning, nem og effektiv for dig og dine brugere

Compacon webshopmodule PromOnline

Takket være vores globale supply chain bygget på en stærk it-platform, får både du og brugerne af din webshop adgang 24/7 til dit produktsortiment.

At samle information fra hundredvis af kilder og kombinere dem til en pæn og ikke mindst brugervenlig webshop er ikke en let opgave, men vi har ekspertisen. Vi tager den organisatoriske hovedpine, der følger med at håndtere reklamegaver, væk fra dit skrivebord og gør det lettere for dig at fokusere på dine kerneopgaver.

Promonline Webshop

Promonline Producten

Effektiv håndtering af merchandise og firmagaver

Vi udvikler en skræddersyet webshop til din organisation, hvor dine medarbejdere, forhandlere eller eksterne partnere kan bestille gaver, reklameartikler og merchandise. Med vores webshopløsning, PromOnline®, gør vi intern produktstyring let, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på andre opgaver.

Sjov og nem shopping

Sådan fungerer det: Når autoriserede brugere besøger din virksomheds webshop, vil de have adgang til dine udvalgte reklamegaver. Hvert produkt leveres med klare beskrivelser, priser, lagerstatus, leveringsdatoer og meget mere! Vores webshopløsning gør bestilling af gaver og merchandise til en sjov og nem oplevelse.

Lad os tale sammen!

Hver organisation har unikke strukturer og udfordringer, og vi vil meget gerne have en chance for at høre mere om dine.

Kontakt os!

Kontakt os!