Compacon sørger for, at alle dine medarbejdere og partnere har noget at pakke ud til jul

Eindejaarsgeschenken en keuzeconcepten

Julen er en tid fuld af traditioner, og en af dem er selvfølgelig julegaven. En velvalgt julegave er et tegn på påskønnelse for at vise modtageren, at du værdsætter jeres forhold. De fleste er bevidste om den positive effekt gaver har på relationer, men i Compacon gør vi en ekstra indsats for at sætte et smil på folks ansigter. Julegaver er værdifulde, og er altid umagen værd. Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vi leverer traditionelle julegaver med delikatesser og designgaver, men vores specialitet er funktionelle og trendy gavevalg til det moderne firma, der ønsker at vise deres medarbejdere og partnere, hvor meget de værdsætter deres forhold.

Kerstpakket

Kerstpakket 2

Tilpas dit eget julegavesortiment

Har du brug for et julegavesortiment bestående af delikatesser og designgaver? Måske produkter, der passer tematisk sammen med jeres værdier? Jeres muligheder er uendelige, og vi er altid klar til at give forslag, der er skræddersyet til dine behov.

Julegaver

Vi tilbyder en webshopløsning, hvor dine medarbejdere kan logge ind på en gaveshop ved hjælp af en kuponkode, der er unik for din virksomhed. Her kan de bestille nøjagtig den gave de ønsker sig, baseret på et udvalg bestemt af dig. Webshoppen etableres altid med din visuelle identitet for øje. Undgå at skulle finde en gave, der passer til alle, og lad dine medarbejdere vælge selv.

Lad os tale sammen!

Hver organisation har unikke strukturer og udfordringer, og vi vil meget gerne have en chance for at høre mere om dine.

Kontakt os!

Kontakt os!