Corporate Social Responsibility

ANSVARLIGE OG BÆREDYGTIGE FORRETNINGS LØSNINGER

Mange profilprodukter bliver producerede udenfor EU og det bringer både muligheder og seriøse trusler. Du vil ikke betale for meget for dine profilprodukter, men samtidig skulle de gerne produceres under ordenlige forhold. Hvordan styrer du dit corporate social responsibility og forebygger et ”udfald” så som børnearbejde?

Compacon er en ledende spiller indenfor corporate social responsibility. Vi er certificerede til ISO 9001, ISO 14001 og vi følger vores industris etiske regulativer. Vi følger omhyggeligt vores leverandøres sociale ansvarlighed. Blandt andet kræver vi certifikater, udfører fabrikskontroller osv. Vores etiske regulativer og – eksempelvis SA 8000 kvalifikationer – er vigtige instrumenter der sikrer os at produkterne er producerede socialt ansvarligt.

Compacon er en ledende aktør i profilindustrien. Vi leverer produkter og ydelser af højeste kvalitet, passende til de krav som både din virksomhed og dine kunder stiller. Men det er ikke nok for os. Vi sikrer os også at alle produkter vi leverer, enten møder eller overgår alle europæiske love og regulativer. Vi tager ingen risiko i forhold til CSR.

Ingen ønsker negativ publicitet omkring profilprodukter med eget logo. Du kan være sikker på at alle dine produkter er grundigt testede og certificerede, før de er leveret til dig eller din kunde. Vores test inkluderer – men er ikke begrænset til – regulativer angående farlige stoffer så som Cadmium. Dine produkter følger alle relevante internationale standarder så som, CE, RoHS, REACH, WEEE, osv. 

Vores leverandører skal levere acceptable ansættelsesforhold. Vi kræver at vores leverandører møder kravene fra internationale standarder så som SA 8000, SMETA og BSCI. Udover dette har Compacon vores eget etiske reglement og vi kræver at vores leverandører binder sig til dette. Vores etiske reglement beskriver alle vigtige aspekter af arbejdsforhold og definerer kravene til vores produkter.

 

 

 

Sådan ekskluderer vi tilfælde så som børnearbejde og tvangsarbejde, vi sikrer gode arbejdsforhold og ytringsfrihed, hvilket i lande som Kina, Bangladesh og Indien ikke altid er given. 

Supply chain styring er en vigtig del af vores kerneaktiviteter. CSR er også et krav der får mere og mere fokus. Compacon er en af de ledende virksomheder i profil industrien i forhold til corporate social responsibility. Compacon er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret. 

vil du vide mere?

Kontakt os pr. tlf: +45 32 72 00 32 eller end en mail til info@compacon.dk

Corporate Social Responsibility

Bæredygtig og grøn

"Det er ikke nemt at være grøn"

Når man som os sælger og leverer profilprodukter, er det ikke altid nemt at tænke og handle grønt. Hvordan forebygger og minimerer vi den miljømæssige påvirkning fra profilprodukter? Når vi igangsætter en ny kampagne med gaver? Når vi forsyner vores kunder med plastikposer? Disse er udfordringer som ikke vi ikke prøver at undgå, tværtimod! For hos Compacon bekymrer vi os om mennesker og miljøet, selv hvis det ikke altid er nemt.

Takket være vores viden og det rette valg af materialer er vi i stand til hurtigt at opnå resultater med vores kunder. Hav i mente, at poser af genbrugspapir er præcis ligeså gode og solide som en plastikløsning, og samtidig langt mere grøn. Det handler om at give opmærksomhed, tage ansvar og vise dedikation. Opdag vores grønne side!

Produktionen af profilprodukter kræver en lang række råmaterialer, afhængigt af type af produkt. Dette er uundgåeligt. Men vi kan helt sikkert påvirke vores produktvalg for at minimere brugen af råmaterialer med en negativ påvirkning på miljøet.

I sidste ende, bestemmer du som kunde, hvilket produkt du foretrækker. Som Compacon ser vi det som vores ansvar at informere dig omkring de miljøvenlige og bæredygtige alternativer. Disse er alternativer er nu til dags nemt tilgængelige! Brugen af genbrugsmaterialer,  af produkter der er biologisk nedbrydelige eller som kan genbruges er eksempler på hvordan du vælger en grønnere løsning. Men brugen af produkter der ikke bruger energi er også værd at tage i betragtning.

Hos Compacon har vi beskrevet alle mål for at få og beholde vores grønne profil. Dette er en integreret del af vores administration, som er certificeret efter ISO 14001.

Vores bæredygtige og grønne tilgang er garanteret. Om det er så er i de forslag og koncepter vi udvikler, leverandørerne vi kontakter eller produkterne vi udvikler. Omsorg for mennesker og miljøet er en vigtig del af vores forretningsstrategi, vores politik go målsætning.

Vi er medlem af MVO (Corporate Social Responsibility -CSR) Holland.

Lad os være din partner med produkter der har en grøn karakter og som passer til din virksomheds CSR politik. Fordi socialt ansvar er noget vi skal tage sammen!

Har du lyst til at høre mere?

Ring til os på tlf. (+ 45) 32 72 00 32 eller send en mail til info@compacon.dk

CSR