Compacon er en førende virksomhed, hvad angår Corporate Social Responsibility (CSR). Vi er meget bevidste om vores leverandørers klimaaftyk og overvåger det nøje. Certificeringer, fabriksrapporter, vores adfærdskodeks og SA8000-standarden er vigtige værktøjer til at sikre vores kunder (og os selv) om ansvarligt producerede produkter. Compacon lægger også vægt på mennesker og miljø. Dette afspejles i vores ISO-certificeringer og Platinum EcoVadis-klassificering. Vi bekymrer os for mennesker og miljø - og vi går ikke på kompromis.

ISO 9001 & ISO 14001  

CSR og compliance er emner, der får større betydning og opmærksomhed. I Compacon adapterede vi tidligt ISO 9001 (international standard for kvalitetsstyringssystemer) og ISO 14001 (international standard for miljøledelsessystem). En del af ISO 14001-certificeringen beskriver foranstaltningerne for at opnå og opretholde en bæredygtig karakter i vores forretningsprocesser.

ECOVADIS PLATINUM-GODKENDT

Compacon har en Platinum EcoVadis-vurdering, men hvad betyder det? EcoVadis er en klassifikation af leverandører, der er ansvarlige for at arbejde med CSR og bæredygtighed. Derudover er EcoVadis en samarbejdsplatform, der gør det muligt for virksomheder at evaluere deres leverandørers præstationer fordelt på 150 sektorer og 110 lande. Pålidelige evalueringer og brugervenlige evalueringsværktøjer gør det muligt for virksomheder at styre risici og tilskynde miljøinnovationer i deres globale produktionskæder.

Lad os tale sammen!

Hver organisation har unikke strukturer og udfordringer, og vi vil meget gerne have en chance for at høre mere om dine.

Kontakt os!

Contact

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Abonner og få de seneste nyheder, tips og trends indenfor promotional products.

×