Vores historie

Compacon blev startet i 1992 i Holland, og vores navn er en forkortelse af ordene 'Company Congratulations'. Vi satte os for at blive den foretrukne, kreative partner til levering af gaver, merchandise og reklameartikler. Mange år senere, og med masser af sjov undervejs, er Compacon blevet et velkendt navn i reklameprodukternes verden. Vi er meget stolte af vores arbejde og er taknemmelige for at få lov til at arbejde med de største brands i verden.
Siden vores tilslutning til Plato Group i 2017, har vi været i stand til at betjene et endnu større udvalg af kunder med unikke løsninger.

Vores værdier

 

 

 

Kreative

Compacon er din kreative sparringspartner, når det kommer til effektiv brug af gaver, merchandise og reklameartikler. Reklameprodukter skal overraske modtagerne, udløse glæde og i mange tilfælde aktivere en ønsket handling. Vores team af erfarne marketingspecialister tager de bedste ideer til vores interne designstudie for at udvikle kreative koncepter, der gør, at dit brands budskab modtages højt og tydeligt. Vi gør en forskel for dig, uanset om du har brug for tilpasninger af eksisterende kampagner, eller har brug for noget designet fra bunden.

Compliance

CSR er vigtigt for alle, men det er især vigtigt inden for vores branche på grund af det mangfoldige udvalg af produkter, vi tilbyder. Derfor er vi stolte af at være din partner der sikrer en fair og sikker produktion .I Compacon samarbejder vi kun med fabrikker, der overholder strenge krav til sociale og sundhedsmæssige principper. Derudover har vi etableret processer i overensstemmelse med ISO 9001 og 14001. Vi har naturligvis også selv disse certificeringer.

Serviceorienterede

Som en af de eneste reklamegavevirksomheder i Europa med et internt trykkeri, kontrollerer vi hele værdikæden fra idégenerering til færdige produkter. Vores services inkluderer, men er ikke begrænset til, fullfillment centre, lagre og it-løsninger til indkøb og webshops. Denne række af kerneservices gør det også muligt for os at tilbyde en fuldt integreret webshop-løsning, Promonline®. Med Promonline® udvikler vi en webshop til din virksomhed i jeres egen visuelle identitet, hvorfra der kan vælges lagerførte produkter, eller en Brand-on-Demand løsning og mulighed for aggregeret indkøb gennem GroupBuy, hvor alle brugernes indkøb er med til at reducere omkostningerne og sikre, at der kun bliver købt nøjagtigt det der er behov for.

Med Promonline® har det aldrig været nemmere at effektivisere dit sortiment af gaver, merchandise og reklameartikler. Vi tager os af opbevaring, lagerstyring og logistik af dine produkter.

Internationale

Store internationale brands kræver international og professionel support. Heldigvis har vi arbejdet med nogle af de største internationale virksomheder siden 1992, og fundet løsninger til deres brug af gaver, merchandise og reklameartikler. Vi tilpasser os dine behov. Vi respekterer din virksomhedsstruktur og kan arbejde med forretningsenheder på lokalt eller globalt niveau.

Vi opererer som en del af Plato Group, en førende europæisk organisation, der udover Compacon også ejer Clipper Gifts og IGO Profil. Uanset om du har brug for regionale eller globale løsninger, der administreres centralt, men understøttes lokalt, er vi i stand til at udføre enhver idé, du har. Multinationalt arbejde er vores specialitet.

En del af Plato Group

Efter 25 års selvstændig succes sluttede Compacon sig til Plato Group i 2017. Plato Group er en af Europas førende merchandise og gave-organisationer og ejer udover Compacon også Clipper Gifts og IGO Profil. Plato Group servicerer mere end 350.000 kunder i hele Europa med kommerciel tilstedeværelse i 13 europæiske lande. År 2017 markerede starten på Compacons internationale eventyr med åbningen af franske, tyske, svenske, danske og norske kontorer. Plato Group blev stiftet i 1945. Clipper er en grossist virksomhed, Compacon er fullservice-leverandør for storkunder og IGO er gruppens e-commerce selskab.

 

Lad os tale sammen!

Hver organisation har unikke strukturer og udfordringer, og vi vil meget gerne have en chance for at høre mere om dine.

Kontakt os!

Contact

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Abonner og få de seneste nyheder, tips og trends indenfor promotional products.

×