Et komplet sortiment af merchandise og firmagaver tilpasset afsender og modtager.

Corporate Premium Program

Reklamegaver er kronen på værket. Din virksomhed har dets egen unikke historie, som er værd at fortælle om. Reklamegaver er det mest effektive medie til netop dette. Både over for eksisterende og potentielle kunder. Når du vælger en fullfilment-løsning udviklet af Compacon, kan du forvente idéer og inspiration, der matcher din virksomheds værdier. Vores løsninger sikrer langvarig effekt selv lang tid efter lancering.

Webhelp

Randstad Corporate Premium Program

En del af marketingmixet

Reklamegaver sikrer, at dit brand efterlader et vedvarende indtryk hos medarbejdere, kunder og partnere. Når du bruger gaver og merchandise, er det vigtigt at indregne værdien af tanken ved at give. Dette adskiller reklamegaver markant fra andre marketingindsatser og gør det, modsat meget andet markedsføring, til en positiv oplevelse i din organisations marketingplan.

Passer løsningen til din målgruppe?

Vores fullfilment-løsninger giver adgang til et skræddersyet produktsortiment, der udvikles i samarbejde med dig.  Det er derfor vigtigt, at definitionen af din målgruppe er skarp og præcis så løsningerne passer til din markedssituation.

Lad os tale sammen!

Hver organisation har unikke strukturer og udfordringer, og vi vil meget gerne have en chance for at høre mere om dine.

Kontakt os!

Kontakt os!