Sales promotion & aktiv marketing

Kreative marketings helte med et skarpt fokus

Vil du aktivere din målgruppe? Understøtte en salgskampagne? Skabe opmærksomhed omkring din virksomhed eller produktlancering? Dette kræver helt sikkert et kreativt input! Vi udvikler din virksomheds ”below the line”-markedsførings aktiviteter og vi fokuserer på resultaterne. Vi anvender gaver der passer perfekt til din målgruppe, men gør også meget ud af budskabet og designet rettet mod målgruppen.

Når det kommer til profilprodukter, er stort set alt blevet gjort før. Eller det er i hvert fald sådan det føles. Men ikke når du samarbejder med Compacon. Vi kommer til at overraske dig! Hvordan? Ved at have et skarpt fokus på din målgruppe og din virksomheds mål, ved hjælp fra vores kreative ånd og forkærlighed for resultater.

 

Sales promotion & aktiv marketing

Din virksomhed har brug for ''below the line'' -markedsførings aktiviteter for at få direkte resultater, eget varemærke og traditionelle reklamer er oftest ikke nok til at vækste og styrke markedspositionen. For at understøtte et salg, lancere et nyt produkt eller understøtte et event skal der vedvarende profilprodukter til. 

En action-baseret tilgang er den perfekte metode til at nå ambitiøse mål - fokuseret, målbart, anderledes og til en overkommelig pris.

Compacon udvikler kreative koncepter, hvor budskabet bliver kommunikeret 1-til-1 til din målgruppe. Vi gør det på en overraskende måde, ved brug af en unik kombination mellem produkter og kommunikation. Vores salgspromotion koncepter er overraskende og unikke. Det er nemlig her en stærk kommunikation starter for os.

Det starter med at vi lytter til dig, hvilken mål gruppe ønsker du at ramme, hvad er dine mål, hvad er dit budskab, hvad er nøgleværdierne som der skal kommunikeres ud og hvad er dit budget.

Vi bruger disse essentielle informationer og påbegynder den kreative proces. Hvordan kan vi levere dit budskab på den mest iøjnefaldende måde til din målgruppe? Hvordan styrker vi dit budskab via brugen af profilprodukter? Vi præsenterer dig oftest for adskillelige muligheder, og så beslutter vi os sammen for den bedste løsning.

Efter din godkendelse, påbegynder vi udviklingen af din kampagne. Design i vores eget studie, produktion af profilprodukterne, organisering og distribution af projektet. En detaljerig proces, som vi med glæde påtager os.

Salgs promotion via Compacon er din garanti for resultatorienterede kampagner.

Vil du tage action?

Ring til os på tlf. (+ 45) 32 72 00 32 eller send en mail til info@compacon.dk