Profilprodukter og gaver

Du skal ikke stille dig tilfreds med  standardløsninger

Hvorfor? Med en gave får du som regel modtagerens opmærksomhed. Er den pæn, funktionel og holdbar? Er den passende til lejligheden? Passer den til den gældende virksomhedsprofil? Vigtige spørgsmål, som vi foretrækker at stille før gaven er givet.

Det er grunden til, at du ikke skal stille dig tilfreds med standardløsninger. Vi har et dedikeret team, der kan tilbyde dig de bedste profilprodukter og gaver. Vores kundetilfredshed er høj. Ikke bare blandt vores kunder men også blandt vores kunders relationer. Efter vores mening, er det præcis det vores løsninger skal opnå!

Beachbal Randstad

Profilprodukter og gaver

Du bruger sikkert profilprodukter og firmagaver. Oftest bliver standardløsninger valgt, mere eller mindre automatisk. Men ikke når du handler med Compacon!

Alle profilprodukter har deres egen funktion og tjener et specifikt formål. Det er vores tilgang. Profilprodukter bør være tilpasset både afsender og modtager. Et profilprodukt der bærer det rigtige budskab vil blive modtaget med endnu større påskønnelse - og modtageren vil huske det i lang tid fremover. Det gælder både profilprodukter der understøtter et event, og gaver der understøtter salgs aktiviteter.

Vi deltager løbende i produktmesser i ind- og udland og deler erfaringer med med vores mange europæiske kolleger i Compacon. Profilprodukter der både har en forbindelse til kerne værdierne i din virksomhed, og passer perfekt til din målgruppe. Kvalitet, funktionalitet, emballage og innovation er elementer vi evaluerer før vi vælger et produkt til dig. Profilprodukter skal overraske både dig og dine kunder positivt.

Produktudbuddet er enormt og opgaven med at finde det rigtige produkt, der samtidigt overholder alle lovmæssige krav, er stor. Men du kan trygt overlade det til os. Med over 20 års erfaring ser vi ingen grænser, kun udfordringer og muligheder. Vi har et verdensomspændende netværk af dedikerede leverandører og omfangsrig erfaring i udvikling af profilprodukter.

Lad dig overraske og opdag effekten af profilprodukter vi udvælger til dig.

Nysgerrig omkring hvad Compacon kan gøre for dig?

Ring til os på tlf. (+ 45) 32 72 00 32 eller send en mail til info@compacon.dk