Om Compacon

Kreativitet

Compacon er din kreative sparringspartner inden for effektiv brug af profilprodukter og firmagaver.  

Profilprodukter og firmagaver er perfekte værktøjer til komme i kontakt med din målgruppe. Derfor er vores medarbejdere uddannede inden for udviklingen af kreative koncepter, der hjælper dig med at nå dine mål.

Vi overrasker dig uanset om du ønsker at understøtte salgskampagner, takke loyale kunder eller skille dig ud på messer gennem profilprodukter. Vores erfaring viser, at kun de helt rigtige produkter aktiverer målgruppen på den ønskede måde.

 

 

 

Kreativitet

Professionelle

Vi er professionelle. Vores store viden og erfaring, er din garanti for succes med profilprodukter og firmagaver.

Profilprodukter skal leve op til komplekse love og regulativer, herunder krav til produktsikkerhed  og farlige materialer. Vores leverandører overholder alle internationalt anerkendte sociale standarder og det er en forudsætning for at kunne handle med os.

Compacon er certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001 og har været det igennem en årrække. Vores certificering sikrer kontrollerede processer og en professionel organisation. Af den grund er vores forhold til kunder oftest både langvarige og intensive.

 

Serviceorienterede

Udover vores kreative fremgangsmåde, tilbyder vi fulde serviceløsninger med en bred vifte af ekstra produkter og ydelser. Udvikling, produktion og levering af profilprodukter og firmagaver er kun en lille del af de mange ydelser, vi tilbyder.

Med Promoline®  udvikler vi din helt egen webshop, som gør det muligt for dig effektivt at styre dit sortiment af profilprodukter. Vi lagerfører dine produkter, sørger for lagerstyring og står for logistikken. Derudover tilbyder vi vores online indkøbsværktøj GroupBuy®, som giver dig mulighed for at effektivisere dine interne arbejdsprocesser og samtidig tilvejebringe en væsentlig omkostningsbesparelse. Det er blot et par eksempler, der demonstrerer vores serviceorienterede fremgangsmåde.

Internationale

Mange af vores kunder er multinationale og har derfor brug for international support i forbindelse med profilprodukter og firmagaver, enten ved direkte levering i Europa eller andre opgaver der kræver lokal hjælp.

Compacon er partner og aktionær i Plato Group. Plato Group driver et effektivt netværk til styring af internationale gave- og promotionprogrammer. Nationale, regionale eller globale programmer, centralt styret, lokalt støttet og udført af PLATOs professionelle partnere. Det er unikt.