Skræddersyede profilprodukter

Større værdi igennem eget design!

Forestil dig, at du kan give din kunde en sommerferie i en æske. Det ville være en spændende udfordring for Compacon fordi vi kan producere næsten alting skræddersyet. Skræddersyede profilprodukter kan gøre forskellen når du vil skille dig ud i mængden. Et skræddersyet produkt er trods alt unikt og specielt udviklet til netop din virksomhed. Det imponerer, sender et budskab og vil helt sikkert blive husket.

Compacon er specialist indenfor skræddersyede gaver. Vores kreative team omsætter uventede ideér til produkter. Compacons grafiske designstudie bringer produkterne til live og med et netværk af dedikerede leverandører sørger vi for at produkterne kommer på markedet. Skræddersyede gaver er en af alle de muligheder der får dig til at skille dig ud!

Skræddersyede profilprodukter

Til tider kræver gaver en skræddersyet løsning. Det kan være et eksisterende produkt i sin egen form, farve eller udtryk. Men det kan også være et produkt der er uventet og hidtil uset. Dette gør markedsføringen ekstra kraftfuld og differentieret.

Vores kreative team er dedikerede og meget erfarne indenfor produktudvikling. Vi har gennemgående kendskab til materialer og muligheder og stor erfaring med at at omsætte dine krav og mål til produkter. Vi er i stand til at udvikle nye perspektiver og overraske din målgruppe. 

Gennem mange års erfaring og et bredt netværk af leverandører i Europa og Asien, er vi i stand til at levere originale produkter til dig, både pålideligt og omkostningseffektivt.

Pålideligt takket være et stærkt QC-team i Asien, som holder øje med og sikrer at dine produkter møder alle EU regulativer. Omkostningseffektivt takket være et godt indkøbshold og fremragende kontakter med mange leverandører.

 

Vil du også få designet et unikt produkt?

Ring til os på tlf. (+ 45) 32 72 00 32 eller send en mail til info@compacon.dk