Loyalitetsprogrammer

Ubetinget loyalitet skal belønnes!

Compacon ser loyalitet som et værdifuldt aktiv. Dine loyale kunder har en stor værdi for din virksomhed, sammenlignet med en potentiel kunde. Så hvorfor ikke vise din påskønnelse overfor dine dem? I sidste ende er loyalitet grundstenen for et hvert godt og langt samarbejde. Det er netop derfor at loyalitetsprogrammer er så effektive.

Compacon har udviklet en effektiv online platform som kan servicere dine kunder. En online platform, hvor dine kunder kan veksle optjente points til fantastiske gaver. Sådan kan du belønne dine loyale kunder og samtidig motivere dem til at forsætte samarbejdet med din virksomhed. Platformen kan også bruges som et støttende værktøj til jeres markedsførings aktiviteter.

Loyalitetsprogrammer

Hos Compacon elsker vi at udvikle loyalitetsprogrammer. Vores kreative og professionelle tilgang sikrer at dit skræddersyede loyalitetsprogram, styrker din position på markedet.

Vi bruger loyalitetsprogrammer som belønning for dine kunders loyalitet. Men vi ved at det også kan bruges som et markedsføringsværktøj der kan øge din salgsvolumen eller som en præmieordning der kan motivere dine ansatte.

Et veludviklet og implementeret loyalitetsprogram giver store muligheder for at nå resultater. Især når kreative koncepter kommer ind over. Vi sørger for kreativiteten! For at kunne køre et professionelt og effektivt loyalitetsprogram, har Compacon udviklet en online platform hvor gaver kan blive valgt og bestilt af dine kunder og ansatte.

 Vi udvikler selvfølgelig platformen ud fra din virksomheds profil, et sortiment på minimum 5000 produkter og masser af mærkevarer inklusiv,

giver dit loyalitetsprogram den nødvendige gennemslagskraft.I sidste ende virker belønninger kun, når modtageren får en gave efter eget valg. Det er muligt på vores platform!

Alle kunder kan optjene points ved at købe dine produkter og ydelser. Disse point kan så bruges på online platformen af kunden, og så bliver udvalgt gave sendt direkte fra vores lagerbeholdning og leveret til den ønskede adresse.

Vi vil gerne fortælle mere om det perfekte loyalitetsprogram for jer og bevise at loyalitet belønner sig!

Vil du høre mere over en kop kaffe?

Ring til os på tlf. (+ 45) 32 72 00 32 eller send en mail til info@compacon.dk