Skræddersyet sortiment af profilprodukter til jeres virksomhed

En omfattende række profilprodukter specifikt udvalgt til din virksomhed

Et koncernspecifikt produkt sortiment er et vigtigt værktøj for brandingen af din virksomhed. Ved at udvælge en specifik række profilprodukter der er skræddersyede til din virksomhed, kan du styrke fortællingen om netop dit brand. Profilprodukter skal være passende til din målgruppe og møde de krav som kunder, ansatte og potentielle samarbejdspartnere stiller. Det er vores ekspertise!

Din virksomheds kommunikation er vital og her kommer koncernspecifikke profilprodukter ind i billedet. Som vi ser det er disse ikke bare give-aways, men produkter der kan formidle dele af din virksomheds DNA.

Skræddersyet sortiment af profilprodukter til jeres virksomhed

Enhver organisation har brug for en række profilprodukter, om det så er til brug på messer og i møder, som gave til kunder eller til internt brug.

Profilprodukter styrker dit brand, fordi de tiltrækker sig opmærksomhed. Vidste du, at en at en taske med din virksomheds tryk i gennemsnit vil blive set 5000 gange i sin levetid? Derudover er modtagelsen af profilprodukter langt mere positiv end ved andre reklameformer! Nok grunde til at overveje et koncernspecifikt sortiment af profilprodukter til din virksomheds kommunikations mix.

Hos Compacon sikrer vi os, at din produkt portfolio er skræddersyet og effektiv. En gennemtænkt række produkter i forskellige budgetkategorier, giver dig et udvalg af profilprodukter til et hvilket som helst event eller lejlighed. 

 

Efter samtaler med jer udvælger vi en række produkter som vi præsenterer for dig i et grafisk oplæg kombineret med fysiske vareprøver. Udvælgelsen sker herefter på baggrund af målgrupper, budget, funktionalitet m.v. og du får et produktsortiment der passer perfekt til virksomhedens målgruppe,  brugbar til adskillelige events og i forskellige priskategorier. Selvfølgelig tilpasset det billede og den fortælling, som du vil skabe omkring dit brand.

Compacon er ekspert på området, med en enorm mængde viden omkring produkter and trends. Vi ved hvad der rører sig og hvad målgrupperne sætter pris på. Det er derfor vi er i stand til at sammensætte et sortiment, der vil gøre en forskel for dig.

Interesseret?

Ring til os på tlf. (+ 45) 32 72 00 32 eller send en mail til info@compacon.dk