Jule- og nytårsgaver og choice programmer

Compacon sikrer at du har julegaverne klar!

Omkring juletid har vi mange traditioner og en af dem er at give jule- og nytårsgaver. Denne demonstration af anerkendelse overfor dine ansatte og kunder, har en kæmpe indflydelse, ikke kun på grund af traditionen. Compacon har et bredt udvalg af jule- og nytårsgaver der sørger for den gode stemning.

Vi kan tilbyde dig både tradionelle julegaver med eller uden fødevare, såvel som mere moderne gaver. Vores self-choice programmer lader alle vælge deres egne gaver online. Vi tør næsten påstå at vores portfolio af gaver gør Julemanden og hans rensdyr unødvendige.

Jule- og nytårsgaver og choice programmer

Mange muligheder!

Der kan være tidspunkter hvor kunde relationer bliver testet eller hvor ansatte bliver bedt om at maximere deres indstats. At give en god eller funktionel jule- eller nytårsgave er en pæn gestus, der viser din påskønnelse. Det er vores klare mening og vi kan hjælpe med at få det til at ske.

For det gennemsnitlige af en timeløn, kan du gøre meget og avle goodwill der vil holde meget længere! Vi mener at jule- og nytårsgaver er et fantastisk værktøj der passer perfekt til den moderne forretnings praksis. Et unikt moment hvor du kan overraske dine ansatte, dine kunder og deres familier, der vil have en positiv effekt på loyalitet!

Compacon har stor erfaring og vi kan forsyne dig med adskillelige alternativer. Har du brug for en julegave med en god blanding af fødevarer og non-food produkter? En temagave, som for eksempel, innovation, køkken eller sundhed? Vores valgmuligheder er endeløse og vi ønsker at finde det helt rigtige forslag til din virksomhed.

Choice systemer hvor dine ansatte kan bestille en gave efter eget valg online, er en del af vores brede udbud. Dine ansatte logger ind med en unik kode til en online juleshop og bestiller en gave efter eget valg. Et produkt, en oplevelse eller en velgørende handling? Alle ansatte har muligheden for at tage et personligt valg, uden at du skal bekymre dig om det. Du bestemmer budgettet og sortimentet - resten klarer vi. Fra opbygningen af platformen med din virksomheds profil, til levering af gaven på din ansattes adresse.  

  

Der er mange muligheder og vi vil gerne give dig den rette rådgivning, for ved juletid fortjener alle en pause!

Har du lyst til at høre mere?

Ring til os på tlf. (+ 45) 32 72 00 32 eller send en mail til info@compacon.dk