Groupbuy® online indkøbsplatform

Køb ind sammen, spar penge sammen

Det sker ofte at virksomheder indkøber store partier af profilprodukter med deres eget logo. Din leverandør siger måske at det er spændende eller måske nødvendigt fra et prisperspektiv. Virksomheden håber så at der et behov for den store mængde. Men i virkeligheden ligger disse produkter og samler støv flere år senere. Compacon har fundet frem til løsningen på dette: GroupBuy®.

Med GroupBuy® tilbyder vi dig en online platform hvor din virksomhed kan bestille lige præcis hvad i har brug for. I løbet af en defineret tidsperiode, kan  jeres afdelinger bestille produkter specielt fremstillet til jer. Vi producerer udelukkende de produkter der bliver bestilt, til den lavest mulige pris.  Det er et system der virker, og som resulterer i omfattede besparelser.

  

 

 

Groupbuy® online indkøbsplatform

Vi har selv udviklet den unikke online indkøbsplatform, GroupBuy®.

Alle afdelinger som I vælger, er i stand til at bestille deres profilprodukter online. Profilprodukter som er specialdesignet til din virksomhed med jeres egen brand identitet og ved at samle indkøb i større mængder, kan vi tilbyde lavere priser. En fordel for alle!

Udover det, leverer vi udelukkende de mængder der er bestilt, overflødigt inventar hører fortiden til.

GroupBuy® platformen er tilgængelig online og vil have jeres grafiske udtryk, så at dine brugere kan føle sig ”hjemme” når de besøger GroupBuy® platformen. Autoriserede brugere indenfor din virksomhed kan bestille produkter i løbet af en aftalt periode, eksempelvis 1 eller 2 uger.

De ordre der er placeret i løbet af tidsintervallet vil automatisk blive talt op og det vil fremgå online. Jo højere volumen, jo lavere pris betaler du. Når bestillingsperioden er udløbet begynder vi produktionen, og du vil føle fordelene ved gruppe indkøb!

Mange virksomheder har allerede opdaget fordelen ved GroupBuy®. De er meget entusiastiske omkring dette unikke indkøbsværktøj. Hvorfor? Fordi GroupBuy® giver mærkbare besparelser og aflaster indkøsprocesser og problemer  med lagerføring.

Vil du også opleve fordelene ved GroupBuy®

Ring til os på tlf. (+ 45) 32 72 00 32 eller send en mail til info@compacon.dk