I vores første blog i 2019 ser vi tilbage på årets første messebesøg. Fra 8. til 10. januar besøgte vi den største promotionmesse i Europa, PSI i Düsseldorf. Vi var igen på jagt efter de seneste tendenser og trends på markedet, og vi er kommet hjem med inspiration til mange fremtidige projekter.

Vi har set på utallige reklameartikler, gadgets og gaver. Det er svært at forestille sig, og det er også umuligt at beskrive alt. For at give et lille indblik i, hvilken slags flotte produkter vi har fundet, har vi sammensat en top 5 med de bedste highlights. Måske der er et produkt i blandt, som er interessant for din virksomhed?

 

5. Light-up Logo 

 

Light-up LogoVi starter vores top 5 med light-up logo-produkterne. Denne serie af produkter, gør at dit logo er endnu mere iøjnefaldende! Fra højttaler til krus og oplader. Produkterne bringer liv til dit brand med et oplyst logo. Produkterne er graveret og udstyret med lys, der skaber den imponerende effekt. Det er virkelig pæne produkter, der bidrager til en unik oplevelse.

   

 

4. Memo bottle 

 

Memo bottleEt produkt, der ikke må mangle i vores top 5, er Memobottle. Navnet fortæller faktisk, hvad det er. En flaske med format som en notesbog. Der er fire forskellige størrelser; Smart, A5, A6 og A7. Flaskerne er ikke bare små i størrelserne, men også meget flade og passer derfor let i forskellige typer tasker, eksempelvis en håndtaske eller computertaske. Flaskerne har et flot design og er nemme at levere med tryk eller logo.

    

3. Genbrug

 

Circulaire ProductenDette er ikke et bestemt produkt, men forskellige produkter fremstillet af affald. For eksempel en sæbe af appelsinskal og kaffegrus, notesbøger af tekstil eller en kuglepen fremstillet af genbrugspapir. Smukke produkter, der bidrager et til bæredygtigt indtryk af din organisation eller kampagne.

   

 

2. Bobby ELLE 

 

Bobby Elle

Bobby, den tyverisikre rygsæk, er ikke længere ukendt i hverken promotion- eller detailsektoren. En lang række Bobby-tasker er blevet udviklet, og de er mere populære end nogensinde. Det har givet anledning til at udvide Bobby-familien med Bobby Elle. En fashionabel og tyverisikker taske i en lille størrelse. Tasken er meget funktionel og nem at have med sig.

 

  

1. Airmate mobile

 

Vi slutter af med Airmate Mobile. Airmate Mobile er en telefonholder til ombord på flyet. Du klikker Airmate Mobile på låsesystemet på stolen foran dig, sætter din telefon i holderen og nyder herefter din yndlingsserie, film eller spil undervejs. Et opfindsomt og nyttigt produkt, der vil gøre flyture mere behagelig for mange mennesker.

 

  

 

Hvis du er interesseret i et af ovennævnte produkter, så ring til os på telefon 32 72 00 32 eller send os en e-mail på info@compacon.dk.

 

Lad os tale sammen!

Hver organisation har unikke strukturer og udfordringer, og vi vil meget gerne have en chance for at høre mere om dine.

Kontakt os!

Kontakt os!